Effektiva Konstgräsharvar för daglig skötsel

– Upptäck vårt sortiment av konstgräsharvar för daglig skötsel av konstgräsplaner. På P Olssons utvecklar vi specialanpassade redskap för konstgrässkötsel.

Populära Konstgräsharvar från P. Olssons

Uppnå konstgräsets fulla potential med våra eftertraktade harvar, Räfsa LRK 200 och LRK 500 Pro. Våra noggrant konstruerade konstgräsharvar är nyckeln till underhåll som ger överlägsen prestanda och långvarig kvalitet, oavsett storleken på din konstgräsplan eller konstgräs. När du väljer P. Olssons konstgräsharvar investerar du också i konstgräsets kvalitet för många år framöver.

Räfsa LRK 200

Effektiv harv för konstgräs: Upptäck Räfsa LRK 200! Om du behöver en pålitlig harv för underhåll av din konstgräsplan är LRK 200 svaret. Med justerbart harvdjup gör LRK 200 skötseln mycket effektiv. Koppla smidigt med 3P eller en kulhandske, och förbättra resultatet med tillbehör som borstar.

Räfsa LRK 500 Pro

Optimal konstgräsvård med Räfsa LRK 500 Pro. Det är det ultimata redskapet för konstgräsets dagliga underhåll och skötsel. Med en 500 cm bred harv som har hydrauliskt uppfällbara sektioner och tre rader med 5 mm dubbelpinnar, kommer detta professionella redskap att hålla ditt konstgräs i utmärkt skick.

Skräddarsydda harvar för professionellt konstgrässkötsel

På P. Olssons är vår passion att erbjuda skräddarsydda lösningar för professionellt konstgräsunderhåll. Bakom vår omfattande erfarenhet och expertis inom branschen ligger även många dedikerade timmar som har bidragit till framgången med att skapa och skräddarsy högkvalitativa harvar som passar dina specifika behov och önskemål. Om du, precis som vi, strävar efter att ta din konstgräsplan till en ny nivå av underhåll och prestanda – är vi ditt första val för att få hjälp.


När vi skräddarsyr en konstgräsharv för underhåll av konstgräs, utformar vi den med precision för att möta de krav du ställer på din anläggning. Våra harvar kan både hjälpa till att luckra upp konstgräset för att göra det mjukare, samt upprätthålla granulatets jämnhet – vi skräddarsyr harvar för varje ändamål! Vårt mål är att anpassa och leverera högpresterande harvar som kompletterar dina konstgräsredskap för professionellt underhåll. Vi strävar efter att möta de specifika behoven för din anläggning, oavsett om det är en mindre lokal förening eller en professionell elitklubbsanläggning i stadens centrum.

Skapa den perfekta konstgräslösningen tillsammans med oss

Vi vet att varje konstgräs är unikt, och därför står vi alltid redo att lyssna in och samarbeta med dig för att skapa den optimala lösningen för ditt underhåll av konstgräs. Med våra erfarna experter kan du vara säker på att din nya skräddarsydda harv för professionell skötsel av konstgräset hjälper dig hålla det i toppskick.


Kontakta oss redan idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig ta ditt underhåll av konstgräset till en ny nivå av kvalitet och prestanda. Vi på P. Olssons är din pålitliga partner för professionell konstgrässkötsel.

Är du intresserad av våra Konstgräsharvar? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt.

Inställningar för cookies