Ogräsharv

– På P Olsson tillverkar vi skräddarsydda ogräsharvar för effektiv ogräsbekämpning. Med högkvalitativa material och justerbara hjul är de anpassade efter din verksamhet.

P Olssons - Våra Ogräsharvar LH/LR

Frontmonterad eller bakmonterad ogräsharv anpassad efter din verksamhet. I vår stora verkstad tillverkar och konstruerar vi markvårdsredskap så att produkterna passar ert ändamål. Våra ogräsharvar kan skräddarsys efter era önskemål.

Skräddarsydd ogräsharv anpassad för din verksamhet

Våra ogräsharvar är ett avgörande markvårdsredskap för att hålla markytor friska från ogräs. Ogräsharvar är generellt en viktig del av ogräsbekämpningen i trädgårdar och parker för att förhindra att ogräs sprider sig och tar över markytorna.

 

Tekniken vi använder för att tillverka och konstruera ogräsharvar ser vi som en tillgång för att kunna skapa produkter som du kan lita på – och som effektiviserar ogräsbekämpningen. Vi tillverkar ogräsharvar av högkvalitativa material för att kunna skapa en mekanisk metod som för dig blir en nyckelfaktor till att hålla markytor friska från ogräs. Tillsammans går vi igenom dina unika behov för att sedan konstruera en ogräsharv som passar din verksamhet.

LH / LR 

110

125

155

200

Arbetsbredd max (cm)

110

125

150

200

Vikt harv frontmonterad (kg)

85

98

130

175

Vikt räfsa bakmonterad

29

33

39

Vikt bakmont harv + räfsa

105

120

135

Teknisk data - Ogräsharvar

Produktinformation

  • Rejäla skär gör grovjobbet även på hårda ytor.
  • Ställbara luftgummihjul (Ø 250mm) reglerar harvdjupet.
  • LH Frontmonterad.
  • LR Bakmonterad.
  • Finns även i en variant med både harv och räfsa bakmonterade. LH+LR
  • Levereras inklusive erforderligt fäste.
  • Kan även skräddarsys med t.ex. uppfällbara sidosektioner.
  • Tillbehör: Räfsa med kraftiga pinnar

Vi tillverkar en ogräsharv anpassad för din verksamhet

Ogräsharven är ett markvårdsredskap som utförs av flera rader metallpinnar som pendlar i sidled och förflyttar jorden – och täcker de små ogräsen. Genom inställningar i stödhjulen och olika vinklar i kombination med olika hastigheter, kan ogräsharven uppnå växlande grader av ett aggressivt arbetssätt för att komma åt alla ytor.

 

Vi på P Olsson garanterar dig en lösning för ogräsbekämpning som optimerar din verksamhet. Våra ogräsharvar ger bättre prestanda och effektivitet för att du regelbundet ska kunna utföra ditt arbete med hjälp av redskapet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov – så diskuterar vi vidare hur vi kan tillverka och konstruera den perfekta ogräsharven för just din verksamhet.

Bilder & film på våra Ogräsharvar

Spela videoklipp

Är du intresserad av våra Ogräsharvar och tillbehör? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt för din verksamhet.

Inställningar för cookies