Sopaggregat

– Vi har egen tillverkning av sopaggregat anpassade för er verksamhet. Mekaniska, hydrauliska och bakmonterade modeller av sopaggregat.

P Olssons - Våra sopaggregat

Vi har mekaniska, hydrauliska och bakmonterade modeller av sopaggregat. P Olssons har även tagit fram sopaggregat för fyrhjulsdrivna motorcyklar och andra arbetsfordon. Saknar du något i vårt produktutbud så anpassar vi våra produkter efter ditt önskemål. Svenskt tillverkade sopaggregat för din verksamhet.

Sopaggregat LS M40H

Sopaggregat LS M40H är en mekaniskt driven frontsop för lätta maskiner som har hydraulisk sidoställning och fasta massiva gummihjul.

Sopaggregat LS M60V

Sopaggregat LS M60V är en mekaniskt drivet sopaggregat som levereras med hydraulcylinder och har en centralt placerad sidoställningsled. 

Sopaggregat HSU 130-150

Sopaggregat HSU 130-150 är ett helkapslat sopaggregat med självjusterande borsttryck och är perfekt för lastmaskiner och truckar. Bevattning och sidoborste finns som tillbehör.

Sopaggregat HDSU

Sopaggregat HDSU är ett hydraliskt sopaggregat som är avsett för lastmaskiner eller större redskapsbärare och är förberett för uppsamlingslåda, bevattning samt sidoborste.

Sopaggregat LS & LSU M50L

Sopaggregat LS & LSU M50L är en mekaniskt driven frontsop som levereras med hydraulcylinder för sidoställning och hydraulcylinder för tömmning av uppsamlingslåda (LSU).

Sopaggregat LS R40

Sopaggregat LS R40 är vårt minsta sopaggregat och med sin enkla, robusta konstruktion gör den aggregatet lättanvänt. Som tillbehör finns en hydrauliskt tömd behållare (LSU R40/M40).

Sopaggregat LS H60V

Sopaggregat LS H60V är en hydralisk driven frontsop för frontlastare och aggregatet är vårt största som passar för jordbrukstraktorer och lastmaskiner. Består av en hydraulisk sidoställning.

Sopaggregat LS & LSU H50

Sopaggregat LS & LSU H50 är ett allroundaggregat som är anpassat för de flesta maskiner på marknaden för både traktorer och redskapsbärare/gräsklippare.

Sopaggregat LS H50CV

Sopaggregat LS H50CV är ett hydraliskt sopaggregat med mittdrivning och som främst är avsett för montering i skopa eller uppsamlingslåda. Levereras med hydraulcylinder för sidoställning och snabbkopplingar.

Sopaggregat LS B40V

Sopaggregat LS B40V är en bensindriven sop för lätta maskiner och som är anpassat för fyrhjulsdrivna terräng motorcyklar och arbetsfordon. Sopen har ett borsttrycke som justeras med vevbart stödhjul.

Sopaggregat LBS 130 – 190

Sopaggregat LBS 130 – 190 är en bakmonterad sop som har en centralt placerad sidoställningsled rakt över borstcentrum. Levereras inklusive hydraulcylinder för sidoställning och snabbkopplingar.

Sopaggregat LBS 200-250

Sopaggregat LBS 200-250 är ett sopaggregat som har en hydraulisk sidoställning och ställbara 4.00-4 luftgummihjul.

Sopaggregat Tillbehör

För våra Sopaggregat har vi en uppsjö av kompletterande tillbehör som uppsamlingslådor, penselborstar, lådor för Ventrac, tankhållare för bevattning med flera tillbehör.

Sopaggregat – anpassade för de flesta maskiner, traktorer & redskapsbärare/gräsklippare

Vi erbjuder olika typer av modeller på våra sopaggregat som varierar i såväl storlek som användningsområde – för att de ska passa de flesta maskiner. Vi har exempelvis mekaniskt drivna sopaggregat, med motorer som driver borstarna och andra rörliga delar i aggregatet. Sedan har vi våra hydrauliska sopaggregat som med hjälp av en hydraulisk pump och motor driver borstarna på ett effektivt och kraftfullt sätt. De hydrauliska sopaggregaten är mer anpassningsbara än de mekaniskt drivna. De kan till exempel användas för större ytor och tuffare miljöer med olika fordon och utrustningar som har hydrauliska system.

När du ska välja ett lämpligt sopaggregat för sandupptagning är det viktigt att se över vilket behov du har, och vilken typ av markyta som ska behandlas. Det lägger i sin tur grunden för hur effektivt du kan utföra sandupptagningen. P Olssons har sopaggregat anpassade för de flesta maskiner – bland annat lastmaskiner, redskapsbärare, truckar, jordbrukstraktorer och gräsklippare.

Vi har också bensindrivna sopaggregat för lätta maskiner, sopaggregat för en bakmonterad sop, helkapslat sopaggregat med självjusterande borsttryck, och massa mer. Det alla däremot har gemensamt är att de gör markvård enkelt för dig! Och vi tycker sandupptagning ska vara enkelt! Därför är vi på P Olssons lyhörda för dina behov och ser till att du får rätt sopaggregat.

Är du intresserad av våra Sopaggregat produkter och tillbehör? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt.

Inställningar för cookies