Ridhusharv

– På P Olsson har vi egen tillverkning av ridhusharvar anpassade för : Ridhus. Finns i bredderna 150 samt 200 cm.

Svensktillverkad Ridhusharv
- skräddarsydd efter er verksamhet

Våra egentillverkade ridhusharvar levereras med slitstark sladdplanka, kraftiga S-pinnar och kan fås i många olika storlekar. Önskar ni en skräddarsydd produkt, konstruerar vi den efter era önskemål.

Skapa ett idealiskt ridhusunderlag med våra ridhusharvar

Ett väl underhållet ridhusunderlag är en förutsättning för både prestation och säkerhet – och för att hålla underlaget i toppskick är det viktigt att använda rätt redskap; en ridhusharv.

 

Med våra egentillverkade ridhusharvar gör du skillnad för hästarna när du skapar förutsättningar för ett idealiskt underlag. Våra ridhusharvar är ett måste för dig som effektivt vill kunna bryta upp ojämnheter på underlaget, samt jämna ut och förbättra ytan på det sättet du vill. För vi skräddarsyr ridhusharvar efter de specifika önskemål din verksamhet har, för att resultatet ska bli ett jämnt och mjukt underlag som ger optimalt stöd och dämpning för hästarna att röra sig på.

Ridhusharv 

150

200

Arbetsbredd max (cm)

150

200

Totalbredd max (cm)

165

215

Högkvalitativa ridhusharvar för hållbart och stabilt underhåll av ridhusunderlaget

När vi tillverkar ridhusharvar använder vi oss endast av högkvalitativa material för att kunna konstruera en hållbar och robust kvalitetsharv för bästa skötseln. Modell och storlek anpassas givetvis efter den typ av underlag och verksamhet du har. Generellt är ridhusharvar enkla att hantera och kräver minimalt underhåll – men trots detta är det en god idé att välja en ridhusharv som är av hög kvalitet för att säkerställa att underlaget förblir jämnt och stabilt för såväl hästar som ryttare.

Förbättra prestation och säkerhet med våra effektiva ridhusharvar

Våra svensktillverkade ridhusharvar är den perfekta lösningen för dig som vill ha ett högkvalitativt och skräddarsytt redskap att underhålla ditt underlag med. Kontakta oss idag för mer information så kan vi därefter diskutera och sätta upp en plan på hur vi kan konstruera en ridhusharv efter dina önskemål.

Bilder & film på våra Ridhusharvar

Spela videoklipp

Är du intresserad av våra Ridhusharvar? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt för din verksamhet.

Inställningar för cookies