Konstgräs
- Konstgräsredskap

– Utforska vårt högkvalitativa sortiment av konstgräsredskap för daglig skötsel av konstgräs och konstgräsplaner. På P Olssons tillverkar vi anpassade redskap för er verksamhet.

P Olssons Konstgräsredskap
för daglig skötsel av konstgräs

För att ta vara på alla fördelar som konstgräs medför är det viktigt att underhålla det på rätt sätt. Underlaget riskerar att försummas om konstgräset inte sköts på rätt vis. Vi på P Olssons har högkvalitativa konstgräsredskap som hjälper till att underhålla konstgräsplaner på ett optimalt sätt.

Borste BK 3000

Specialdesignad borste för optimalt underhåll. Borste BK 3000 med anpassningsbar dragkoppling, luftgummihjul för optimalt marktryck, och fasta hjul som säkerställer perfekt följsamhet, blir dagligt underhåll av konstgräsplaner enkelt och effektivt.

Granulatrensare RSK 1000–2000

För nytt granulat på era konstgräsplaner. Granulatrensare RSK 1000-2000 med enkelt kopplad kulhandske och med möjlighet att frigöra trumman under transport eller tömning håller ert  granulat i toppskick. Användbar med olika fordonstyper. 

Räfsa LRK 200

Kraftig räfsa med borste. Räfsa LRK 200 har ett justerbart harvdjup som gör konstgräsplanens skötsel enkel och exakt. Räfsan kopplas smidigt med 3P eller kulhandske. Utforska tillbehör som borstar för ännu bättre resultat.

Räfsa LRK 500 Pro

Räfsa LRK 500 Pro är ett maskinredskap speciellt utvecklat för underhåll och daglig skötsel av konstgräsplaner. Räfsa LRK består av en 500 cm bred harv med hydrauliskt uppfällbara sektioner och 3 rader med 5 mm dubbelpinnar.

Städmaskin RBK 1500

Effektiv städmaskin för daglig skötsel. Städmaskin RBK 1500 effektiviserar din dagliga skötsel med rengöring av torra löv och småskräp som annars är svåra att hantera. Ge ert konstgräs längre livslängd och högre spelkvalitet.

Högkvalitativa konstgräsredskap för optimalt underhåll av konstgräsplaner

Konstgräsplaner har revolutionerat spelarupplevelsen runt om på Sveriges många idrottsanläggningar. Trots att underlaget är slitstarkt, utsätts det för en enorm belastning. För att konstgräset ska kunna bibehålla sin kvalitet och långa livslängd är det avgörande med noggrant underhåll av underlaget. Det många inte känner till är att konstgräset behöver underhåll året runt – då bristande underhåll kan leda till stora ekonomiska konsekvenser. Men beroende på hur ofta konstgräset används och hur länge det varit installerat, kan behovet av underhåll variera. Våra konstgräsredskap är utformade med precision för att underlätta och förbättra ditt arbete med underhållet på anläggningen.

 

Med våra konstgräsredskap kan du säkerställa att idrottare får den bästa upplevelsen på konstgräset. För våra konstgräsredskap hjälper till att bibehålla konstgräsets fina egenskaper över lång tid – oavsett om det handlar om en idrottsanläggning som tillhör en liten förening, eller den stora och imponerande anläggningen som elitklubbarna använder.

Anpassade lösningar för professionellt konstgrässkötsel

Vi har redskapen som passar alla olika aspekter för att upprätthålla skötseln av konstgräsplaner. Allt från redskap för regelbunden borstning och städning, till rensning och påfyllning av granulat. Idag har vi dessutom efter många års samarbeten med idrottsanläggningar, tagit fram ett komplett program för underhåll av konstgräsytor. Givetvis möter det kraven som finns för att underhålla ett underlag som konstgräs på bästa vis.

 

Med lång erfarenhet inom branschen och en stark passion för vårt arbete, ser vi fram emot att tillhandahålla redskap för konstgräs till dig för att förlänga livslängden och upprätthålla dess goda kvalitet. Kontakta oss idag om du är intresserad av våra konstgräsredskap. Så hjälper vi dig vidare för att ge konstgräsplanen en ny nivå av underhållning.

Är du intresserad av våra Konstgräsredskap? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt.

Inställningar för cookies