Snöslungor – För effektiv & professionell snöhantering

– Upptäck P Olssons högpresterande snöslungor för en problemfri vinter. Våra pålitliga modeller garanterar effektiv snöröjning under tuffa vinterförhållanden.

P Olssons - vårt sortiment av högpresterande snöslungor för en problemfri vinter

Varje år välkomnas den första snön alltid med förtjusning, men när trottoarer, vägar och andra större ytor snöar igen kan det vara bra att ha en praktisk hjälpreda i form av en snöslunga från P Olssons nära till hands för att snabbt och effektivt röja undan snön och underlätta framkomligheten. Utforska vårt sortiment av snöslungor här nedan och hitta den snöslunga som bäst passar dina behov.

Snöslunga Basic

Snöslunga Basic är en pålitlig 2-stegs snöslunga designad för mindre traktorer, gräsklippare och redskapsbärare. Lätt att manövrera och perfekt för mindre ytor.

Snöslunga Basic+

En robust 2-stegs snöslunga för traktorer och redskapsbärare i mellansegmentet. Med ökad kapacitet och hållbarhet klarar Snöslunga Basic+ av snöröjning utmärkt.

Snöslunga Mellan

Denna mångsidiga 2-stegs snöslunga kan monteras både fram och bak, och är utformad för att tackla tung snö med lätthet, vilket gör den idealisk för både kommersiellt och privat bruk. Passar för traktorer och redskapsbärare upp till 100hk!

Snöslunga Heavy Duty

För de mest krävande snöförhållandena, är Snöslunga Heavy Duty lösningen. Denna högpresterande 2-stegs snöslunga är designad för traktorer upp till 130hk, erbjuder exceptionell kraft och pålitlighet för att hantera de tuffaste jobben.

Snöslunga Basic 900–1400 mm

En kraftfull vikplog med förstärkningar på baksidan för ökad hållbarhet och stabilitet.

Snöslunga Basic+ 1400–1600 mm

Den här 2-stegs snöslungan kombinerar ökad arbetsbredd med enastående manövrerbarhet för effektiv snöröjning på både breda och trånga ytor. Passar mindre traktorer, gräsklippare och redskapsbärare.

Skräddarsydda snöslungor från P Olssons - Skaffa anpassade redskap för dina professionella snöröjningsbehov

Snöslungor för varierande snömängder och ytor

Hos oss på P Olssons ligger fokus på kvalitet, innovation och skräddarsydda lösningar i centrum. Våra skräddarsydda snöslungor är konstruerade för att stå emot de mest krävande vinterförhållandena, där varje snöslunga är noggrant utformad för att passa just dina behov. Vilken snöslunga som passar bäst för dig beror på mängden snö du hanterar och hur stor yta som ska snöröjas.

Snöslungor för professionella användare

Våra snöslungor är designade för att möta de unika kraven du som professionell användare har, där vi dessutom har möjlighet att skräddar sy din nya snöslunga anpassat efter just dina snöröjningsbehov. Varje snöslunga är utrustad med robusta komponenter, konstruerade för att hantera tuff snö och is utan kompromisser. De är designade för att möta professionella krav och standarder, för att göra snöröjningen till en enkel del av din arbetsdag – oavsett hur tuffa vinterutmaningar du står inför.

Är du intresserad av våra Snöslungor? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt redskap.

Inställningar för cookies