Snöplog, Snöblad, Isblad & Vikplog - vi har lösningarna för dig

– Upptäck vårt breda sortiment av högkvalitativa snöplogar och snöblad hos P Olssons. Vi erbjuder pålitliga kvalitetsprodukter för alla typer av markvård.

P Olssons - Vårt utbud av Plogar & Blad

På P Olssons har vi ett omfattande utbud av snöplogar och blad för effektiv snöröjning. Våra högpresterande produkter, inklusive snöplogar, snöblad, isblad och vikplogar, är designade för att möta de tuffaste väderförhållandena. Se till att din mark är trygg och framkomlig med våra pålitliga lösningar. Utforska vårt sortiment nu för att hitta den perfekta utrustningen för dina behov.

Snöblad LB 125–200

Diagonalblad med hydraulisk sidoställning för maximal precision. Fjädrande utlösning ger en smidig och effektiv snöröjning. Det perfekta valet för krävande vintrar.

Snöblad LBL 125 – 180

Ett mångsidigt snöblad med manuell sidoställning som standard och möjlighet att byta till hydraulisk sidoställning. Underlättar snöröjningen och anpassar sig till olika behov.

Snöplog LBK 200/270

Utrustad med slitstål i PUR och skonsam mot underlaget och samtidigt slitstarkt. Kullagerstödhjul och en kraftig teleskopdel ger stabilitet och säkerhet.

Vikplog 130–150

Vikplog med hydraulisk reglering för att enkelt anpassa plogbladen för olika arbetsuppgifter. Smidig, effektiv och perfekt för mindre maskiner.

Vikplog LVP 155–210

En kraftfull vikplog med förstärkningar på baksidan för ökad hållbarhet och stabilitet.

Vikplog LVP 235–260 HD

Vårt senaste tillskott bland vikplogar! En robust och effektiv vikplog för krävande snöskottning. Möter de högsta standarderna i branschen.

Isblad IS3000

Ett nyttillskott till vår högpresterande produktfamilj, Isblad IS3000, tar isborttagning till en ny nivå under krävande vinterförhållanden. Designat med precision och kraft, erbjuder detta isblad överlägsen prestanda och mångsidighet för att möta och överträffa dina förväntningar.

Snöplog, Snöblad, Isblad & Vikplog - Anpassade lösningar för dina behov

Hitta den perfekta snöplogen för dina behov hos oss P Olssons! Vi förstår de utmaningar som den nordiska vintern innebär och har därför konstruerat och utvecklat ett omfattande utbud av robusta snö- och vinterredskap. Vårt sortiment inkluderar snöplogar, snöblad och vikplogar som vi under många år utvecklat och utrustat med väl beprövade och kraftfulla komponenter. Utforska våra plogar och låt oss hjälpa dig hitta rätt redskap för dina användningsområden!

Hitta din nya plog:

– Snöplog

Våra mindre snöplogar är avsedda för trånga områden som parkeringar, trottoarer, smala vägar och mindre parkområden. De passar perfekt på mindre lastare och kompakttraktorer och utgör en värdefull tillgång för fastighetsägare och kommuner som behöver effektiv snöröjning på begränsade ytor. De större snöplogarna är avsedda för montering på större hjullastare och traktorer och är perfekta för entreprenörer eller kommuner som står inför större mängder snö på bredare områden.

– Snöblad & Isblad

Perfekta för lättare plogning där hydraulik inte är nödvändig. Dessa utgör en tillgång för effektiv snöröjning i olika användningssituationer. Vårt senaste tillskott, isbladet, gör det enkelt att underhålla vägar med is genom skrapning.

– Vikplogar

Våra vikplogar är konstruerade för professionella användare med höga krav på resultatet. De har hydrauliskt justerbara vingar för att ploga snön åt höger eller vänster sida. Vikplogar är också en värdefull tillgång för fastighetsägare, entreprenörer och kommuner som ställer krav på flexibilitet och effektivitet i arbetet.

 

På P Olssons har vi plogar som passar dina behov – oavsett om det gäller en mindre plog för trånga utrymmen eller en robust vikplog för de mest krävande vinterförhållandena. Kontakta oss idag om du är intresserad av en snöplog, ett snöblad eller en vikplog. Vi vägleder dig till att uppnå en ny nivå av markvård och gör vintern enklare för dig!

Är du intresserad av våra plogar? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt plog.

Inställningar för cookies