Städmaskin RBK 1500

Städmaskin RBK 1500

Städmaskin för daglig skötsel

RBK 1500 är en enklare typ av städmaskin avsedda att kunna köras varje dag. Tack vare att man kan hålla en ganska hög hastighet så tar det under en timme att städa en fullstor fotbollsplan.

– När vi varit ute hos kunder har vi upptäckt att det finns stora behov av att kunna städa av en konstgräsplan snabbt.
Det svåraste att samla upp har visat sig vara torra björklöv då de är både små och lätta vilket gör att de lätt virvlar upp när man passerar med dragbilen. Många av de kunder vi besökt har provat att både blåsa bort eller plocka upp t.ex löv och barr men med en lövblås följer granulaten med, och för hand tar allt för lång tid, säger Ola Olsson VD P.Olssons i Linderöd AB.

Genom att använda denna borste regelbundet minimeras behovet av djuprengöring eftersom man tar upp skräp innan det blir nedtrampat. Det innebär tidsbesparing, vilket i sin tur gör att man kan spara en hel del pengar då mycket arbete undviks. Botten i behållarna består av perforerad plåt så att grannulat silas ner i mattan igen.

  • Kan levereras med magnetbalk som effektivt plockar upp hårnålar, häftklammer och annat som riskerar att skada spelare
Tekniska data
RBK 1500
Arbetsbredd (cm) 150
Höjd (cm) 35
Vikt (kg 70
Bilder
Städmaskin RBK 1500 Städmaskin RBK 1500 Städmaskin RBK 1500 Städmaskin RBK 1500 Städmaskin RBK 1500 Städmaskin RBK 1500 Städmaskin RBK 1500

Kommentarer inaktiverade.